Sari navigarea


Dragi cititori,

Datorita faptului ca am primit o oferta de gazduire a site-ului nostru din partea lui Alin Tolea pe domeniul astroclubul.org unde avem o serie de avantaje relativ la flexibilitatea cu care putem sa construim si administram site-ul nostru, ne-am decis sa ne mutam pe acest nou server. Din pacate nu putem transfera 100% datele de pe acest server , in special cele legate de utilizatorii externi , deci va fi nevoie ca cei care s-au inscris la posturile noastre sa refaca inscrierea pe noul site. De asemenea adresa la care se gaseste noul site va fi diferita, deci va voi ruga pe cei care ati salvat bookmarkuri pe vechea adresa sa le schimbati. Ne cerem scuze pentru inconvenientele aparute si va promitem ca pe viitor nu se vor mai intampla modificari de genul acesta.
O perioada de timp cele doua siteuri vor functiona in paralel. Toate raspusurile la intrebari vor fi postate insa doar pe noul site, dar noi vom prelua si raspunde si interbarile adresate inca pe site-ul vechi pentru cititorii care inca nu au aflat de aceasta mutare.

Noul site pe care va invitam il gasiti la adresa http://astrointrebari.astroclubul.org  incepand cu data de 23 ianuarie 2013.

Va asteptam si va multumim pentru intelegere

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s